Konzultáció

Segítünk a közbeszerzési kérdésekben!

Ha még életében nem indult tenderen és szeretne átfogó képet kapni, vagy ha Ön már rutinosan mozog a közbeszerzések világában, de konkrét elakadása van – segíség lehet óradíjas konzultációnk.

A jó tendert megtalálni

Gyakori konzultációs téma, hogyan ismerjük fel a számunkra megfelelő tendert? Mik az alapkövetelmények és mire érdemes figyelni? Milyen felületet / felületeket érdemes figyelni ahhoz, hogy naprakészek legyünk a közbeszerzési eljárásokban.

Meglévő ajánlat átnézése

Szintén gyakori kérés, hogy egy már összeállított ajánlatot nézzünk át és beszéljük meg, hogyan lehet még jobb esélyekkel indulni.

Tanácsadás kezdőknek, haladóknak

Vannak, akik átfogó képet szeretnének kapni a közbeszerzési eljárásokról és ezért keresnek, illetve gyakori, hogy egy konkrét kérdés (akár ajánlattevői, akár ajánlatkérői oldalról) merül fel, amit szeretnének átbeszélni szakértővel.

Jogi kérdés

A konzultációt gyakran igénybe veszik olyan ügyfelek, akik már elindultak egy tenderen és elvesztették azt, de élnének jogorvoslati lehetőségekkel vagy pedig meglévő közbeszerzési szerződés módosítása kapcsán keresik a jogi lehetőségeket.

A konzultáció ideje, ára, időtartama

A konzultáció ára annak időtartamától függ alapvetően, az időtartam pedig a témától. Kérjük a pontos árajánlat kéréshez, töltse ki az alábbi űrlapot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztetés után pontos árajánlatot küldünk.

A konzultáció időpontját egyeztetjük – várhatóan 1-2 napon belül találunk időpontot, hogy megoldjuk a problémáját, választ kaphasson a kérdéseire.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

11 + 9 =